ALE 10 %
  • Käärmeen lumous

Käärmeen lumous

Helena Rinne

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 18,90 21,00 €
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaKuva ja sana

Julkaistu2007

Sivumäärä192

Koko210 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789515851758

"Edessä on epätoivoinen kotimatka. Katson hämärtyneillä silmilläni pimeään horisonttiin, ja lähden kulkemaan luultavasti oikeaan suuntaan. Tie on lavea, mutta vielä laveampaa on kulkuni. Eriparia olevat korkokengät jaloissani, toinen musta ja toinen punainen, tikkaavat epätasaista ristipistoa asfalttiin. Kylmien ja pimeiden betoniseinien varjossa laahustan yksin loputonta polkuani, ja toivon, että huominen toisi tullessaan taianomaisen muutoksen kulkuuni."

Kauan odotettu, monien esirukousten lapsi, Arja, oli iloinen ja reipas tyttö, kunnes raju koulukiusaaminen muutti kaiken. Käärmeen lumous luikerteli Arjan elämään. Kaikkea piti kokeilla. Festarisekoilut, raju juominen, lävistysriippuvuus, ihmissuhdekarikot ja monella tavoin epätoivoinen elämä olivat Arjan todellisuutta lähes 20 vuoden ajan. Vanhempien tuska ainoan lapsensa puolesta oli mittaamaton. Luottamus rukoukseen oli kuitenkin vahva.

ARJA ELORANNAN rehellinen, koskettava ja humoristinenkin tositarina on paljastava kertomus nuoren maailmasta, ja niistä vaaroista ja ansoista, joihin monen elämä salakavalasti kariutuu. Elämä oli täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, uhmaa ja kostoa, mutta myös sydäntäsärkevää tuskaa ja kärsimystä.

Muutos on kaikesta huolimatta mahdollinen. Tänään Arja elää täyttä elämää vapaana menneisyyden varjoista.

HELENA RINNE on perheenäiti, joka miehensä Riku Rinteen rinnalla on tehnyt laajaa koulu- ja nuorisotyötä Suomessa jo 20 vuoden ajan. Tämä kirja on hänen ainutlaatuinen ja merkittävä esikoisteoksensa.

Tuotenumero: 9789515851758

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.