Juuret syvällä - Robert Schumanin unohdettu näky

Jeff Fountain

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 26,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaPäivä

Julkaistu2016

Sivumäärä138

Koko135 x 210 x 9 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN 9789524758345

Ranskan pääministeriä Robert Schumania (1886-1963) on sanottu "Euroopan isäksi". Hän vaikutti ratkaisevasti toisen maailmansodan jälkeiseen kehitykseen Euroopassa ja ennen kaikkea siihen, että entiset veriviholliset Ranska ja Saksa pääsivät yllättävän nopeasti sovintoon.

Hän ei pitänyt kristillistä uskoa yksityisasianaan, vaan näki roolinsa politiikassa missiona, elämäntehtävänä ja kutsuna Jumalalta. Hänet tunnettiinkin laajalti suoraselkäisyydestään ja nöyryydestään. Siitä huolimatta Robert Schumanin nimi on nykyään monille tuntematon.

Kirjassaan Jeff Fountain luotaa tämän poikkeuksellisen näkijän elämää ja saavutuksia. Lukijalle avautuu uusia näköaloja Euroopan unionin syntyvaiheisiin. Teos onkin peruslukemistoa kaikille, jotka haluavat tietää eurooppalaisuudesta myös tästä näkökulmasta ja haluavat rukoilla Euroopan puolesta.

Jeff Fountain syntyi Uudessa-Seelannissa mutta on asunut Alankomaissa yli 35 vuotta. Toimittuaan kaksikymmentä vuotta Youth with a Mission (YWAM) -järjestön Euroopan-johtajana hän perusti Schuman Centre for European Studies -keskuksen. Se toimii YWAMin kansainvälisen yliopiston (University of the Nations) yhteydessä.

Tuotenumero: 9789524758345

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.