Jumalasta kaikki lähtee

Kati Kemppainen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 9,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaSuomen Lähetysseura

Julkaistu2017

Sivumäärä40

Koko170 x 246 mm

Tuotemuotokierresidottu

ISBN/EAN9789516244634

"Sanoma Jumalan rakkaudesta toteutuu kaikkialla maailmassa ilona, rauhana jo oikeudenmukaisuutena." Kati Kemppainen luo katsauksen siihen, miten Suomen Lähetysseura ymmärtää kirkon tehtävän maailmassa.

Kemppainen muistuttaa että, kaikki lähtee Jumalasta. Kirkon tehtävä on kutsua kaikkia ihmisiä Jumalan lapsiksi. Tämä kutsu ylittää kansalliset, sosiaaliset, taloudelliset ja yksilön ominaisuuksiin liittyvät rajat.

Millainen siis on kirkon tehtävä nykyajan maailmassa, jossa kristinuskon painopiste on siirtymässä etelään ja itään? Miksi kysymykset ihmisoikeuksista ovat tärkeitä maailmanlaajalle kirkolle? Mitä tarkoittaa, että Jumala toimii syrjäytettyjen kautta? Mihin sitoudumme, kun sitoudumme toivoon?

Kirjanen sopii esimerkiksi seurakunnan opintopiireihin ja muihin kokoontumisiin. Kunkin kappaleen lopussa on mainittu pari keskeistä teosta tai artikkelia, jotka tarjoavat lisälukemista aiheesta kiinnostuneelle. Kappaleiden loppuun on myös laadittu muutama aihetta käsittelevä kysymys keskustelujen pohjaksi.

Ajatuksia herättävä ja uusia näkökulmia antava kirja sopii myös luettavaksi yksin.

Tuotenumero: 9789516244634

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.