Jumalan kenraalit - Parantajaevankelistat

Roberts Liardon

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 29,25
Määrä: kpl

KustantajaUskon Sanan Kustannus

Julkaistu2011

Sivumäärä272

Koko155 x 230 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789518918472

Tämä kirja kertoo viiden 1900-luvun merkittävimpien parantajaevankelistojen elämästä ja palvelutyöstä. He toimivat Jumalan kutsussa ja saivat nähdä Jumalan parantavan tuhansia ihmisiä heidän kauttaan.

Tunnustettu kirjailija Roberts Liardon, jonka kirjoja on painettu yli 6 miljoonaa kappaletta, kertoo näiden julistajien tarinat innostuneesti ja tarkkasilmäisesti. Anna näiden ihmisten elämänkertojen koskettaa sinua ja rohkaista sinua uskomaan suuria Jumalalta.

Oral Roberts

Yksi 1900-luvun merkittävimmistä kristityistä johtajista. Robertsin toiminta alkoi maaseudun telttakokouksista ja hänen työnsä kasvoi kattamaan merkittävän yliopiston, sairaalan ja lääketieteellisen tiedekunnan.


F. F. Bosworth

Lama-ajan helluntaisaarnaaja, joka kirjoitti merkittävän parantumista käsittelevän kirjan. Hän oli 1920-luvulla tunnettu suurista telttakokouksistaan ja parantumistyöstään.


George Jeffreys

Walesilainen helluntaisaarnaaja, joka toimi veljensä Stephenin kanssa Englannissa ja Irlannissa. Jumalan parantumisihmeet ja voimalliset teot seurasivat heidän toimintaansa.


Lester Sumrall

Koettuaan ihmeparantumisen tuberkuloosista Sumrall antoi elämänsä evankeliumin työhön. Hän julisti evankeliumia ja Jumalan parantavaa voimaa ympäri maailmaa henkilökohtaisesti ja television välityksellä.


Charles ja Frances Hunter

"Hymyilevät Hunterit" olivat tunnettuja ympäri maailman voideltuina ja innokkaina parantumisevankelistoina.

Tuotenumero: 9789518918472

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.