Joulun Tähti CD

Pekka Laukkarinen Trio

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 18,90
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

Suositun lasten tv-kasvon, muusikko Pekka Laukkarisen yhdessä trionsa kanssa tekemä koko perheen joululevy. Levy on "LemppariJoulu"-konserttikiertueen innoittama kokonaisuus, joka sisältää hyväntuulisia ja koskettavia sovituksia vanhoista tutuista joululauluista.

-----
Suosittu lasten tv-kasvo, muusikko Pekka Laukkarinen julkaisee Trionsa kanssa koko perheen joululevyn, nimeltään Joulun Tähti.

Idea levyyn syntyi viime jouluna kun Laukkarinen ja Matti Laitinen tekivät "LemppariJoulu-konserttikiertueen". Konsertit olivat koko perheelle suunnattuja iloisia konserttihetkiä tuttujen joululaulujen äärellä.

Joulukonserttien suuri suosio innosti heitä tekemään samanmoisen kiertueen myös tänä vuonna ja lisäksi joululevyn. Mukaan he pyysivät trionsa kolmannen jäsenen, pianisti Leevi Helon.

Pekka Laukkarinen on lähes 15 vuoden ajan ollut yksi kysytyimmistä gospel-laulajista ja -lauluntekijöistä Suomessa. Vuodesta 2008 asti hän on toiminut myös MTV3 Juniori -kanavan ruutukasvona ja juontanut useita eri lastenohjelmia. Hänen juontamansa Onnenpäivä-ohjelma oli Kultainen Venla -ehdokkaana 2010 (paras lastenohjelma). Matti Laitinen on multi- instrumentalisti, joka on erikoistunut akustisiin kielisoittimiin. Hänen Freija-yhtyeensä levy SydänJuurilla voitti Emma-palkinnnon 2011 (paras etnoalbumi). Leevi Helo on yleisölle tuttu mm. Pro Fide -yhtyeen entisenä pitkäaikaisena kosketinsoittajana.

Joulun Tähti sisältää suureksi osaksi vanhoja tuttuja joululauluja, iloisella otteella esitettynä. Lisänä on pari uutta joululaulua. Laulut ovat sovitettu hyväntuulisesti ja koskettavasti ja niin että niistä on iloa niin lapsille kuin aikuisillekin.


1 Joulupuu on rakennettu
2 Joulun tarina
3 Maa on niin kaunis
4 Ilouutinen
5 Pieni liekki
6 Joulun kellot
7 Tiellä ken vaeltaa
8 Jouluyö, juhlayö
9 Jouluyön hymni
10 Katso minuun
11 Tiesitkö?

Tuotenumero: 6418770805123

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.