ALE 10 %
  • Jorma Hynninen - Sielun maisemia

Jorma Hynninen - Sielun maisemia

Pekka Hako

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 29,88 33,20 €
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaKirjapaja

Julkaistu2012

Sivumäärä221

Koko213 x 132 x 20 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789522472342

"Ammattini kautta olen saanut nähdä elämän karuuden ja kauneuden. Kun sulautan nämä kokemukset omaan elämääni, tunnen saavuttaneeni sisäisen rauhan."

Jorma Hynninen kasvoi maaseudun idyllissä eikä ole koskaan kotiutunut maailman metropoleihin. Itsetunnoltaan heikko koulupoika kehittyi maailmankuuluksi laulutaiteilijaksi, jota luonteen ehdottomuus, taiteelliset periaatteet ja rakkaus kotiseutuun estivät myymästä sieluaan suurelle rahalle. Menestys luovassa työssä on vaatinut itsekkyyttä, josta muu perhe on joutunut kärsimään eläessään tiukasti isän ammatin ehdoilla.

Hynninen kertoo avoimesti kamppailustaan julkisen ja yksityisen elämän ristipaineessa, arvoistaan, rakkaudesta ja armosta, poikansa kuolemasta, luopumisesta ja vanhenemisesta. Kokemukset ovat loiventaneet aiempaa jyrkkyyttä, ja Jorma Hynninen on viime vuosina muun muassa herättänyt keskustelua suvaitsevaisuuden puolesta. Hänestä on kuoriutunut entistä ymmärtävämpi puoliso, isä ja isoisä.

Kirjailijasta:
Filosofian lisensiaatti ja kasvatustieteen maisteri Pekka Hako on helsinkiläinen tietokirjailija. Hän on kirjoittanut useita elämäkertateoksia ja henkilökuvia. Hän on myös käsikirjoittanut, ohjannut ja tuottanut taidetta käsitteleviä dokumenttielokuvia.

Tuotenumero: 9789522472342

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.