Johdatatko sinä minua?

Tapani Suonto

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 18,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaOne Way Mission

Julkaistu2018

Sivumäärä188

Koko130 × 210 × 10 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789526836690

Tässä kirjassa monet kysymykset saavat vastauksen, kun Tapanin omaelämäkerran toinen osa vie lukijat kaukaisille lähetyskentille sekä kulissien taakse tärkeisiin hetkiin valottamaan työn kasvun taustoja ja myös hänen yksityiselämäänsä.

Tapanin tarina on herkkä ja henkilökohtainen. Matkan varrelta löytyy monia onnistumisia ja ilonhetkiä. Mutta sieltä löytyy myös vaikeita päätöksiä, sairautta ja vastustajien yrityksiä lannistaa ja horjuttaa One Wayn ja erityisesti Tapanin työtä ja asemaa.

Johdatatko sinä minua? on seikkailu, jossa näkyy Jumalan siunausten voima ja kuuluu välillä vihollisen epätoivoinen valitus. On armoa purjehtia Jumalan viitoittamaa reittiä, ja on rohkaisevaa lukea, millaista on seilata sellaisilla vesillä. Matka voi olla arvaamatonta, mutta ei turvatonta, sillä ruorissa on kaikkitietävä Jumala.

Lähetysjärjestö One Way Missionin syntyä ja sen räjähdysmäistä kasvua on seurattu koko Suomessa ja myös muualla maailmassa suurella mielenkiinnolla jo 35 vuotta. Samalla on seurattu evankelista ja raamatunopettaja Tapani Suonnon matkoja ja toimintaa eri puolilla maailmaa. Se kaikki on herättänyt paljon ihmetystä ja uteliaisuutta.

Tuotenumero: 9789526836690

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.