ALE 46 %
  • Jeesuksen seurassa Darlene Zschech

Jeesuksen seurassa

Darlene Zschech

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 15,00 28,00 €
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaKKJMK

Julkaistu2016

Sivumäärä400

Koko130 x 185 x 29 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789527058398

Darlene Zschech Jeesuksen seurassa

Voimallisia kohtaamisia Vapahtajan seurassa joka päivä.

Kaipaatko päästä Jumalan läsnäoloon? Tahdotko nähdä Hänen toimivan elämässäsi? Haluatko Hänen rauhaansa ja lepoonsa? Darlene Zschech kutsuu sinut kanssaan Jumalan Sanan pariin. Tässä hartauskirjassa olevat ajatelmat perustuvat Zschechin omaan hengelliseen pohdiskeluun ja kaipaukseen. Niiden tarkoitus on korottaa Jeesusta ja kertoa Hänen täytetystä työstään, sillä Jeesus rakastaa sinua ja haluaa sinun tuntevan Hänet.

Darlene Zschechin kirjoitukset ovat rehellisyydessään koskettavia ja siten ne innoittavat ja rohkaisevat lukijoita. Tule ja asetu Herramme jalkojen juureen, vahvistu Hänessä, tunne Hänen rakkautensa ja ota vastaan Hänen rauhansa.


Takakannesta:
RAKAS YSTÄVÄ!
Olen kirjoittanut tämän päivähartauskirjan juuri sinulle. Rukoilen koko sydämestäni, että sen sanat siunaisivat sinua runsaasti.

Tämä kirja on syntynyt monien keskustelujen tuloksena. Olen keskustellut ystävieni kanssa ja vielä useammin Jumalan kanssa. Olen vapaa Kristuksen täytetyn työn ansiosta. Saan kiittää Häntä voitosta, jonka Raamattu lupaa meille Jeesuksen nimessä. Koko olemukseni kaipaa, että Jeesuksen veren voima vaikuttaisi enemmän elämässäni. Hänen läsnäolonsa kutsuu minua luokseen.

Päivittäisten hartauskirjoitusten lomassa olevat ylistyslaulut julistavat nekin Jumalan Sanaa. Samalla ne saavat Sanan painumaan syvemmälle sydämeesi. Tämä kirja on kirjoitettu antamaan sinulle ajateltavaa sekä hengellistä ravintoa. Sen tarkoitus on tuoda Jeesus jokaiseen päivääsi, rohkaista sinua sekä antaa sinulle voimaa.

Rukoilen, että lukiessasi tätä saisit uutta intoa palvelutyöhösi. Rukoilen myös, että sydämesi kaipuu päästä yhä lähemmäksi Jeesusta lisääntyisi ylistäessäsi Häntä koko olemuksellasi.

-Darlene Zschech-
JEESUS, OLE YLISTETTY!

Tuotenumero: 9789527058398

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.