Jaettu ilo - kaksinkertainen ilo

Anita ja Leif Delvert

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 23,20
Määrä: kpl

KustantajaUskon Sanan Kustannus

Julkaistu2005

Sivumäärä192

Koko140 x 200 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9518918414

Olemme vakuuttuneita siitä, että Jumalan tarkoitus avioliittoon nähden on ilo. Näin kirjoittavat pastoripariskunta Anita ja Leif Delvert. He ovat opettaneet avioliitosta ja antaneet sielunhoitoa ihmissuhteisiin liittyen useiden vuosien ajan...

Viime vuosina he ovat työskennelleet Elämän liitto -avioliittokurssilla, joka on ohjannut monet avioliitot tukevalle maaperälle ja johtanut aviopuolisot uudistukseen keskinäisessä suhteessaan. Nyt Delvertit ovat tarttuneet kynään ja kirjoittaneet kirjan, jossa käsitellään avioelämän perusteita askel askeleelta Raamatun opetukseen perustuen.

Kirjassa käsitellään seuraavia teemoja:

- Liitto aviopuolisoiden välillä
- Konfliktit ja kommunikaatio
- Anteeksiantamus
- Pääseminen yksimielisyyteen
- Seksi ja sukupuolielämä


Todentuntuinen ja elämänläheinen sanoma on maustettu kirjoittajien omilla kokemuksilla heidän yli 40-vuotisen avioliittonsa ajalta. Jokaisen luvun lopuksi annetaan käytännöllisiä neuvoja, joita puolisot voivat hyödyntää keskinäisessä suhteessaan ja keskusteluissaan.

Etsitkö kirjaa, joka perustuu kristilliselle pohjalle ja auttaa vahvistamaan avioliittoa? Haluatko kirjan, joka avoimesti ja rehellisesti kuvailee ongelmia, joita esiintyy useimmissa avioliitoissa, ja antaa myös neuvoja, toivoa ja uutta inspiraatiota? Silloin tämä kirja on etsimäsi.

Tuotenumero: 9518918414

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.