Illan tullen

Joyce Meyer

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 17,00
Määrä: kpl

KustantajaKuva ja Sana

Julkaistu2017

Sivumäärä380

Koko105 x 140 x 28 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789515853264

Joyce Meyer - Illan tullen

Hartauskirja vuoden jokaiseen iltaan 


On uusi ilta - ja Jumala on meidän kanssamme

Tärkeä osa elämästä nauttimista on aloittaa jokainen päivä oikein viettämällä aamulla aikaa Jumalan kanssa. Erityisen tärkeää on kuitenkin viettää aikaa Jumalan kanssa illalla ennen kuin menet nukkumaan – kiireetöntä aikaa, jolloin hiljennyt Jumalan läsnäolossa ja palaat päivän tapahtumiin. Se on erinomainen aika pohtia tapahtuneita asioita ja kiittää Häntä Hänen läsnäolostaan, jossa olet saanut viipyä koko päivän, ja etsiä Hänen apuaan vielä ratkaisemattomiin ongelmiin tai huoliin, jotka ehkä askarruttavat sinua.

Voimme nauttia elämästä täydellisesti, kun teemme päätöksen varata joka päivä erikseen aikaa rukoillaksemme, tutkistellaksemme Jumalan sanaa ja opetellaksemme Hänen tahtoaan ja johdatustaan elämäämme varten. Elämästä nauttivat eniten ne, jotka viettävät aikaa Jumalan kanssa, etsivät Hänen johdatustaan ja sitten seuraavat Hänen ohjaustaan.


Tämän kirjani tarkoitus on auttaa sinua kiinnittämään huomiosi Jumalaan kiireisten päiviesi päätteeksi. Illan ja yön hiljaisuudessa Hän virkistää ja eheyttää sinut, johtaa sinut vanhurskauden poluille ja opettaa sinua nauttimaan elämäsi jokaisesta päivästä.
- Joyce Meyer

Tuotenumero: 9789515853264

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.