Hiljaisia hetkiä Jeesuksen maassa

Rabbi Yechiel Eckstein

Hinta: 32,00
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaKuva ja Sana

Julkaistu2017

Sivumäärä420

Koko160 x 240 x 30 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789515853257

52 viikkoa juutalaisen rabbin johdolla. 

Tämä hartauskirja on jaettu 52 viikkoon. ja jokainen viikko keskittyy johonkin tiettyyn teemaan tai puheenaiheeseen. Jokaisen viikon lopussa, sapattina, löydät vapaata tilaa henkilökohtaisille pohdiskeluille ja kysymyksille, joiden tarkoituksena on auttaa sinua kirjaamaan ylös jokin uusi totuus, uusi oivallus tai erilainen näkökulma syventyessäsi uskosi juutalaisiin juuriin.

Opi tänä vuonna tuntemaan Raamatun Jumala paremmin juutalaisen rabbin ja kristityn teologin yhteisten oivallusten kautta.

"Tunnustan. Tässä kirjassa pyrin kuromaan umpeen kaksi tuhatta vuotta juutalaisten ja kristittyjen kesken katkenneina olleita suhteita. Pyydän, anna minulle 365 päivää elämästäsi. Jokapäiväinen hartauselämäsi syvenee Israelin Jumalan ja Hänen maansa, kansansa ja uskonnon avautuessa rikkaudeksesi. Ymmärrät Jeesuksen opetusten ytimet." RABBI YECHIEL ECKSTEIN

ORTODOKSIRABBI YECHIEL ECKSTEIN perusti ja johtaa kansainvälistä kristittyjen ja juutalaisten ystävyysliikettä. Kolmen vuosikymmenen aikana hän on kerännyt ja käyttänyt yli puoli miljardia euroa hyväntekeväisyyteen suurimpien kohteitten ollessa entisen Neuvostoliiton juutalaisten exodus Israeliin ja Jumalan maassa elävien köyhien ja sairaitten kokonaisvaltainen hengen, sielun ja kehon tarpeitten täyttäminen. Hänellä on kaksi intohimoa: johdattaa oma kansansa elävään yhteyteen Israelin Pyhän kanssa - ja osoittaa kristityille veljesrakkaudessa mitä tiedon ja uskon aarteita näiltä puuttuu niin pitkään kun ovet Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin uskon kokemuksiin pidetään suljettuina. - Tämän kotihartausopas tuo jotakin täysin uutta ja siunaustäyteistä elämääsi.

Voit aloittaa tämän kirjan vuoden ensimmäisenä päivänä - mutta yhtä lailla minä tahansa päivänä vuotta - tehden seuraavat 365 päivää ihmeelliseksi seikkailuksi Jeesuksen maassa. Jokaisen viikon viimeisenä päivänä tulet silmäkkäin sapatin kysymyssivun kanssa - opiskele ja opi! Rabbi Ecksteinin kirjoittaman sivun alaosassa on tunnetun Raamatun kääntäjän ja Jumalan maan ja kansan kristityn asiantuntijan tri Temper Longmanin kristinuskoon perustuva dynaaminen kommenttiteksti.

"Älä sulje ovea! Astu sisälle elämäsi seuraaviin 365 päivään, joista jokaisena uskosi uudistuu ja vahvistuu löytäessäsi sadoittain kristillisen tunnustuksesi juutalaisia juuritotuuksia - samoja, joita Nasaretin Jeesus opiskeli."

VIIKKOHARTAUSKIRJA

Tuotenumero: 9789515853257

Arvostele tämä tuote

08.07.2019 - Juketsu

Loistava kirja. Auttaa ymmärtään Juutaista näkökulmaa vanhasta testamentista. kirja tuo esille kristillisen näkökulman samoista asioista. Suosittelen lämpimästi. Todellakin hartauskirja vailla vertaa.

31.12.2017 - Justus

Aivan loistava kirja, jossa kullekin päivälle hengellistä sanottavaa juutalais sekä kristityn näkökulmasta. Suosittelen kaikille Israelin ystäville erityisesti.