Hetkiä ajan virrassa

Ilkka Rytilahti

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 9,00
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaPerussanoma

Julkaistu2017

Sivumäärä92

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN 9789518887587

Ilkka Rytilahti - Hetkiä ajan virrassa

Aika on arkinen ja samalla ihmeellinen menneen, nykyisen ja tulevan välinen jatkumo. Se liittää ainutlaatuiset tapahtumat toisiinsa, ja kuljettaa meitä kaikkia.
Aika antaa mahdollisuuden rakentaa ja luoda uutta. Valintojamme ja tekojamme tulisi ohjata hyvyys. Jotkut päätöksemme syntyvät kuitenkin lyhytnäköisyydestä, jopa pahuudesta. Se, mikä meitä lopulta ohjaa, vaikuttaa syvästi omaan ja toisten elämään. Emme ole vain sokeita, tahdottomia ajopuita ajan virrassa. Ei ole samantekevää, millaiset jäljet jätämme jälkeemme. Vaikka emme itse piittaisi niistä, niistä välittää ennen muuta hän, joka on ajankin valtias. Jumala tuntee meidät ja kaiken ajassa tapahtuneen. Hänen tahtonsa meitä kohtaan on kokonaan hyvä. Sitä ohjaa ikuinen totuus ja rakkaus. Se sai Jeesuksen kantamaan tuomion kaikesta vääryydestä ja jokaisen pahuudesta. Hän teki niin, jotta jokaisen elämä voisi uudistua anteeksiantamuksen voimasta.
Hänen vuokseen meillä on lupa astua katoavaisuuden alta elämään armon aikavyöhykkeellä. Se muuttaa koko elämämme kulun ajan virrassa.

Hetkiä ajan virrassa on Ilkka Rytilahden kolmas vaikuttaviin valokuviin perustuva hartaus- ja mietekirja.

Tuotenumero: 9789518887587

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.