Herkkä kuin perhosen siipi

Vesa Tuominen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 25,00
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaPäivä

Julkaistu2013

Sivumäärä160

Koko134 x 210 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789524755825

Kirjan tapahtumat ovat kuvitteellisia, mutta niillä on yhtymäkohtia todellisten ihmisten elämään. Moni kyselee: Onko elämässä toivoa? Onko kaiken takana jotakin suurempaa? Mistä elämässä oikein on kysymys?

Jyri Raivio on keski-ikää lähestyvä liikemies, jolla on viehättävä vaimo ja kasvavat lapset. Jotain silti puuttuu.
Jouduttuaan liikenneonnettomuuteen mies päätyy kahden maailman rajalle. Kulissit kaatuvat, ja kamppaillessaan elämän ja kuoleman välillä Jyri käy myös henkilökohtaisessa "pimeydessään", joka tuntuu loputtomalta. Vaihtelevissa tietoisuuden tiloissa hän kohtaa elämättömän elämänsä, pelkonsa, isänsä menetyksen sekä kelvottomuutensa aviopuolisona ja isänä. Samaan aikaan hänen läheisensä pohtivat suhdettaan häneen ja omaan elämäänsä.

Kirjaa valmistellessaan Tuominen keskusteli traumatologin, neurologin ja anestesiologin sekä sairasautonkuljettajien kanssa. Työssään pappina hän on kohdannut "Jyrin" monta kertaa kuunnellessaan ihmisten elämäntarinoita.

Kirjan tapahtumat ovat kuvitteellisia, mutta niillä on yhtymäkohtia todellisten ihmisten elämään. Moni kyselee: Onko elämässä toivoa? Onko kaiken takana jotakin suurempaa? Mistä elämässä oikein on kysymys?

Elämä - se on loppujen lopuksi herkkä kuin perhosen siipi, joka ehjänä kantaa kauas mutta vaurioituessaan lopettaa perhosen elämän. Tässä jälkimodernissa ajassa tarvitaan keskustelua elämän perusarvoista ja uskon merkityksestä arjessa. Herkkä kuin perhosen siipi tavoittaa suurten kysymysten parissa kamppailevan miehen ja naisen.


Valtit:
-Puhutteleva romaani elämän käännekohdista

Kohderyhmät:
-Miehet ja naiset
-Nuoret ja aikuiset
-Liikemiehet ja -naiset
-Elämäntarinoista pitävät


Vesa Tuominen toimii Paimion kirkkoherrana. Hän on toiminut myös vankilapappina ja laivapappina sekä merimiespapin tehtävissä Rotterdamin ja Lontoon merimieskirkoissa. Hän on osallistunut erilaisten aktioiden järjestämiseen vuodesta 1975 alkaen. Erityisen lähellä hänen sydäntään ovat motoristitapahtumat, tuomasmessutoiminta ja purjehtiminen. Tuomisen artikkeleita on julkaistu useissa lehdissä, ja vuodesta 1994 lähtien hän toiminut Salon Seudun Sanomien kolumnistina. Vuonna 1990 WSOY julkaisi hänen "esikoiskirjansa" nimeltä Kolmekymppinen tulossa ja menossa. Tuominen oli toimittanut kirjan yhdessä Reijo Liimataisen kanssa.

Tuotenumero: 9789524755825

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.