Herätysrukous

Leonard Ravenhill

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 10,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaKKJMK

Julkaistu2010

Sivumäärä156

Koko 135 x 210 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789525866025

Kiireellinen ja voimallinen sanoma Kristuksen perheelle. Haaste kaikille, jotka kaipaavat hengellistä heräämistä kansakunnassaan.

Leonard Ravenhill, yksi 1900-luvun huomattavimmista herätyksen asiantuntijoista, kehottaa uskovia rukoilemaan, jos he haluavat nähdä herätyksen. Hän kutsuu rukousta "uskoksi toiminnassa" ja keskeisimmäksi edellytykseksi herätyksen alkamiselle, ja kannustaa kristittyjä tulemaan rukouksen ihmisiksi.

Tämä nopeatempoinen kirja, joka on täynnä esimerkkejä tehokkaasta rukoilemisesta niin Raamatun aikoina kuin lähihistoriassakin, tarjoaa mallin niille, jotka haluavat omistautua rukoukselle. Hänen sanomansa on tänään yhtä käänteentekevä kuin silloin kun se ensimmäistä kertaa julkaistiin yli 40 vuotta sitten.

"Nämä palavat sivut tulevat Jumalan miehen taakoitetulta sydämeltä."
- Raymond Edman, Wheaton Collegen edesmennyt rehtori

"Vetoomus rukoukseen, joka liikuttaa ihmisiä ja korottaa Herraa Jeesusta."
- Moody Monthly

Leonard Ravenhill syntyi vuonna 1907 Englannissa. Hänestä tuli yksi Englannin merkittävimmistä evankelistoista, joka saarnasi voimakkaasti ja väkevästi. Keski-iässä hän muutti perheineen Yhdysvaltoihin, jossa hän jatkoi palvelutyötään. Hän kirjoitti useita kirjoja, mukaan lukien Miksi herätys viipyy? ja Revival in God's Way. Ravenhill siirtyi kotiin Herran luokse vuonna 1994

Tuotenumero: 9789525866025

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.