Herätys Hebridien saarilla

Mauri Vilponen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 11,50
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaMauri Vilponen

Julkaistu2020

Sivumäärä60

Koko150 x 210 x 3 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789529436828

Mauri Vilponen:
Tutkiessani Hebridien herätystä 1949-52, nousi mieleeni voimakas ajatus: ”Voiko Suomea pelastaa mikään muu, kuin Hebridien herätyksen kaltainen syvä synnintunnon herätys, joka alkaen meistä  kristityistä koskettaa koko kansaa?”
Tämän herätyksen kaltaista Hengen liikehdintään eivät mitkään kokoontumisrajoutukset, pandemiat tai koronat pysty estämään.

Duncan Campbell, mitä on herätys?

”Herätyksestä puhuttaessa en ajattele korkeapaineista evankeliointia, ristiretkiä tai erityisiä evankeliointiponnisteluja, joita ihmiset järjestävät. Herätys on kaukana korkeimman tason evankelioinnista. Herätys on Jumalan liikehdintää, missä koko yhteisöön tulee yhtäkkiä Jumala-tietoisuus, ennen kuin kukaan sanoo sanaakaan Jumalasta.”

”Pidän Hebridien herätystä todellisena herätyksenä. Sitä ei kukaan organisoinut, siihen ei kutsuttu ketään, sitä ei saarnattu eikä osattu edes odottaa. Yhtäkkiä koko yhteisö oli Jumalan pelossa huutaen Jumalan armoa. Lähes kaikki tunsivat sen, mutta ei kukaan tiennyt, mistä se tuli. Pahimmat syntiset, juopot, prostituoidut, rikolliset, ateistit, Jumalan vihaajat ja kaikenlaiset sosiaaliset hylkiöt huusivat Jumalaa pelastamaan heidät.”
”Herätys on Jumalan kansaa varten. Sieluja pelastuu tuhansittain, kun meidän janoamme tyydytetään, kun virrat vuodatetaan kuivan maan päälle”.

Tuotenumero: 9789529436828

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.