Galatalaiskirje

David Pawson

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 28,00
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaKKJMK

Julkaistu2015

Sivumäärä320

Koko135 x 210 x 20 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789527058206

Nykyaikana ajatellaan, ettei uskonasioista sovi kiistellä ja siksi kristittyjen tulisikin aina pyrkiä elämään sovussa toistensa kanssa. Galatalaiskirjeessä Paavali toimi kuitenkin aivan toisella tavalla ja sen vuoksi kirje on aiheuttanut monia kiistoja. Siinä Paavali kiisteli nimenomaan toisten uskovien kanssa. On totta, että kiistat ja väittelyt ovat joskus tarpeen. Ellei Luther olisi julkisesti kiistänyt oman aikakautensa oppikäsityksiä, ei mitään uskonpuhdistusta olisi tapahtunut.

Galatalaiskirjeessä käsitellään tärkeitä asioita. Ilman niitä olemme vaarassa menettää evankeliumin keskeisen sanoman ja siksi niiden puolesta myös tulee taistella. Valitettavasti kristityt joutuvat kohtaamaan suurimmat taistelunsa seurakunnan keskellä. Se on tuskallista, sillä eihän kukaan pidä riidoista perhepiirissä. Jos paholainen hyökkää seurakuntaa vastaan ulkopuolelta, seurakunta vain vahvistuu siitä, ja siksi paholainen yrittääkin hyökätä seurakunnan sisältä. Paholainen tietää, että jos se onnistuu vääristelemään evankeliumin sanoman, koko seurakunta tuhoutuu.

Kristittyjen keskuudessa on edelleen lakihenkisyyttä, mutta myös todellista vapautta. Meidän tulee pysyä kaidalla tiellä yhdessä muiden uskovien kanssa ja vaeltaa Pyhän Hengen raikkaassa tuulessa Jumalan armon siunauksen alla. Jos vaellamme Hengessä, voimme olla rohkealla mielellä, vapaina synnin orjuudesta. Tärkeän ja rohkaisevan sanomansa vuoksi Galatalaiskirje on yksi Raamatun voimallisimmista kirjeistä.

Tuotenumero: 9789527058213

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.