Ettemme menettäisi yhtäkään

Nicky Cruz, Riku Rinne

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 23,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaKuva ja Sana

Julkaistu2011

Sivumäärä192

Koko 210 x 130 x 12 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789515852076

Nuorten huumeongelma ja pahoinvointi ovat otsikoissa, myös Suomessa. Nicky Cruzin tekstin rinnalla kulkee suomalainen todellisuus, silti vahvan toivon sanoman kera.

Kolmekymmentä vuotta sitten NICKY CRUZ, menestysteoksen Juokse, poika, juokse kirjoittaja, varoitti meitä siitä, että ellei Amerikan huume-epidemialle tehtäisi jotakin, amerikkalaiset huomaisivat jonakin päivänä joutuneensa keskelle nuorisoväkivallan hyökyaaltoa. Nickyn hirvittävästä ennustuksesta on nyt tullut synkkää todellisuutta.

Tässä kirjassa kuvaillaan terävästi elämää Amerikan kovilla kaduilla, jotka hautautuvat nuorisoväkivallan alle. Kirjassa tarjotaan myös toivoa ja toimintasuunnitelma, joka voi kääntää kokonaisen kansan kohtalon. Jeesuksen seurakunnan on aika astua esiin, kirjoittaa Cruz. Mikäli se niin tekee, tämä hyökyaalto voidaan pysäyttää alkulähteilleen.

New Yorkin kaupungissa vaarallisen MauMau-jengin johtajana ennen uskoontuloaan toiminut Nicky Cruz ja hänen evankeliointiin keskittyvä palvelutyönsä on suuntautunut hankaluuksiin joutuneiden nuorten auttamiseen.

Miljoonille nuorille amerikkalaisesta unelmasta on tullut painajainen. Nicky Cruz herättelee meitä näkemään meitä ympäröivän todellisuuden, mutta tarjoaa myös todellista toivoa sen suhteen, mitä me voimme tehdä asialle. Jokaisen, joka on kiinnostunut pelastamaan nuorison, kannattaa lukea tämä kirja.
- Dawson McAllister, nuorisotyöntekijä, kirjailija ja Dawson McAllister Live! -ohjelman isäntä

Nicky Cruz kirjoittaa tässä kirjassa pysäyttävästi tärkeästä asiasta. Myötätuntoisena nuorison paimenena hän tarjoaa mukaansatempaavan käsikirjan, jossa puututaan yhteen nykypäivän suurimpaan ongelmaan - hirvittävään väkivaltaan, jonka uhreiksi tämän päivän nuoriso on joutunut.
- Bruce Nieli, Amerikan katolisten piispojen kansalliskonferenssin evankeliointijohtaja

Hyvin usein on helppo osoittaa ongelmia, joiden edessä nuoriso on, mutta olla tarttumatta syihin tai mahdollisiin ratkaisuihin. Tässä kirjassa tarjotaan lukijalle luettelo järjestöistä ja niistä toimista, joihin ne ovat ryhtyneet auttaakseen asuinyhteisöjensä nuoria. Jos kirjaa lukee rukoillen ja vilpittömästi, se herättää lukijassa rakkauden ja hädän nuorten puolesta.
- Miles McPherson, nuorten parissa katutyötä tekevän Project Intercept -järjestön johtaja

Tuotenumero: 9789515852076

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.