Elämäni Vuosi 2021 Valkoinen

A5

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 29,50
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaDaintys

KokoA5 - 211 x 162 x 23 mm

Tuotemuotokierresidottu

ISBN/EAN6429830059523

ELÄMÄNI VUOSI -kalenterin 5v JUHLAVUOSI!

Suuren suosion saanut ELÄMÄNI VUOSI -kalenteri on jo 5 vuoden ajan mahdollistanut ja rohkaissut unelmien ja tavoitteiden suunnittelemisessa ja saavuttamisessa.

Elämäni vuosi - kalenteri 2021 auttaa oman elämäsi kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja seurannassa. Kalenteri sisältää niin arjen kuin juhlan sekä hyvinvoinnin osa-alueita: työn ja vapaa-ajan, talouden ja kodin sekä ihmissuhteiden ja itsensä kehittämisen alueita. Voit suunnitella mm. terveelliset ruuat, budjetoida taloutta, luoda uusia rutiineja tai seurata liikuntaasi. Kalenteri on täynnä menetelmiä eteenpäin vievään itsetutkiskeluun, sekä tasapainoisen ja hyvinvointia edistävän arjen ylläpitoon.

On elämäntilanteesi minkälainen tahansa, voit hyödyntää runsasta sisältöä, eri työkaluja ja taulukoita elämän muutoksen tukena, tavoitteiden tai tasapainoisen elämän saavuttamisessa. Selkeillä kalentereilla, listoilla ja taulukoilla jäsentelet elämän eri osa-alueet ja rakennat itsellesi arjen, jolla edistät unelmiesi ja tavoitteidesi toteuttamista, ja voit paremmin.
Lempeästi kannustavat viikkolauseet ja kysymykset rohkaisevat sinua löytämään voimavarasi, edistämään tavoitteitasi sekä nauttimaan elämästäsi joka päivä! Ota vuosi 2021 haltuun ja suunnittele siitä elämäsi vuosi!

Tuotenumero: 6429830059523

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.