ALE 15 %
  • Elämäni urheilukirurgina

Elämäni urheilukirurgina

Sakari Orava ja Tarja Lappalainen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 29,90 35,00 €
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaPäivä

Julkaistu2020

ISBN/EAN9789523740266

Professori Sakari Oravan ura hakee vertaistaan. Tässä teoksessa hän kertoo urastaan ja potilaistaan, joihin kuuluu jalkapallotähti David Beckhamin lisäksi useita maailman urheiluhuippuja.

Urheilukirurgi Sakari Oravan ura hakee vertaistaan. Amerikkalaiset ovat rankanneet hänet toistuvasti maailman parhaimmaksi urheilukirurgiksi.
Tässä teoksessa hän kertoo urastaan ja potilaistaan, joihin kuuluu useita maailman urheiluhuippuja, kuten Didier Deschamps, Haile Gebreselassie ja Manuela Di Centa. Myös Dubain šeikki ja Bahrainin prinssi ovat hänen entisiä potilaitaan. Orava onkin pystynyt rakentamaan kansainvälisiä yhteyksiä enemmän kuin kukaan toinen suomalainen lääkäri.
Lisäksi hän kertoo elämästään, johon mahtuu sekä hauskoja sattumuksia että jännittäviä ja vaarallisiakin tilanteita. Jumalan varjelus ja johdatus ovat seuranneet Oravaa hänen koko elämänsä ajan, ja hän myös on rukoillut potilaidensa puolesta.

Tarja Lappalainen on tietokirjailija, jonka aiemmat teokset “Se oli yhtä tulihelvettiä” ja Martti Turtolan kanssa kirjoitettu “Stalinin tappamat” ovat olleet myyntimenestyksiä. Sakari Orava puolestaan on kirjoittanut useita laajaa kiinnostusta herättäneitä lääketieteellisiä teoksia.

Tuotenumero: 9789523740266

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.