Elämän leipää

C. O. Rosenius

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 39,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaAurinko Kustannus

Sivumäärä848

Koko130 x 200 x 44 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789522301796

KIRJA TARPEESEEN (TOIMITUSAIKA 2-4 VK)

C. O. Rosenius on pohjolan tunnetuimpia ja luetuimpia hengellisiä kirjailijoita. Elämän leipää on kotien hartauskirja, jota on luettu monissa kodeissa päivittäin vuosikaudet. Monet ovat saaneet hengellisen opetuksen, nuhteen ja lohdutuksen sanan Roseniuksen raamatullisista ja luterilaisista kirjoituksista. Niiden sisältö on pysynyt tuoreena ja ravitsevana, niin kuin vain syvältä Jumalan sanasta ammennettu julistus voi pysyä.

Suomen kielellä Elämän leipää ilmestyy nyt kuudennen kerran kokonaan uudestaan käännettynä ja nykyisen Kirkkoraamattumme mukaisessa asussa. Toisin kuin edellisessä painoksessa on nyt käännetty myös runot sellaisena kuin ne ovat ruotsinkielisessä laitoksessa.

Aurinko Kustannuksen Kirja tarpeeseen -palvelun avulla moni kauan kaivattu teos on taas saatavilla, nopeasti, varmasti ja vaivattomasti. Kirja painetaan tilauksen mukaan vaikka yksi kerrallaan, mutta uuden menetelmän ansiosta hinta pysyy silti kohtuullisena. Kirjat ovat pehmeäkantisia ja toimitusaika on noin 2-4 viikkoa. Palveluun on valittu teoksia, jotka ovat olleet jo pitkään loppuun myytyjä.

Tuotenumero: 9789522301796

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.