Eeva Inkerin tyttö

Kari Muukka - Pia Vappula

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 14,50
Määrä: kpl

KustantajaArkki Media

Julkaistu2012

Sivumäärä99

Koko135 x 200 x 8 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789529301782

Sunnuntaina 19.2. 2012 Järvenpään vapaaseurakunnassa Arkissa julkaistiin Eeva Sakarisen elämästä kertova kirja Eeva Inkerin tyttö.

Eeva Sakarinen on yksi Järvenpään vapaa- seurakunnan perustajajäsenistä. Inkerinsuomalaisena hän joutui kokemaan niin Stalinin vainot kuin toisen maailman- sodan epäinhimilliset elämänolosuhteet.

Sakarisen elämä on puhutteleva esimerkki siitä, miten selviytyä katkeroitumattomana ja elämänmyönteisenä, uskollisen ja hyvän Jumalan huolenpitoon luottavana toinen toistaan seuraavien kärsimysten keskellä.

Kirja on seurakunnan rakkauden ja kunnianosoitus tammikuussa 98 vuotta täyttäneen Eeva Sakarisen elämälle. Julkaisu toteutettiin yhteistyössä seurakunnan oman väen kesken. Seurakunnan nuorisopastorina toiminut Kari Muukka oli tallentanut Eevan elämäntarinaa alkaen Tsaarin ajan Venäjältä aina EU ajan Suomeen saakka. Pia Vappula muokkasi käsikirjoitusta Muukan äänitteiltä purkamien kirjoitusten pohjalta. Taittajana toimi seurakunnan toimistotyöntekijä Virpi Vilponen ja sen julkaisi Arkki Media Production. Kirjan lopussa on tiivistetty yhteenveto Järvenpään Vapaaseurakunnan historiasta aina näihin päiviin asti.

Tuotenumero: 9789529301782

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.