Civitas Dei

Risto A. Ahonen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 10,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaSuomen lähetysseura

Julkaistu2007

Sivumäärä267

Koko210 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789516243538

Missiologinen keskustelu Jumalan valtakunnan murtautumisesta maailmaan.

Jumalan valtakunta -käsite yhdistää kaiken sen, mikä on kristillisessä uskossa keskeistä: se sisältää lupauksen hyvyyden, rakkauden ja oikeudenmukaisuuden toteutumisesta ja pahan vallan ja kärsimyksen kukistumisesta. Se kiinnittää huomion tulevaan täyttymykseen ja antaa toivon.

Kirjassa esitellään historiallista taustaa tälle teemalle, tarkastellaan erilaisia tulkintoja Jumalan valtakunnasta sekä pohditaan, mitä Jumalan valtakunnalla tässä maailmanajassa tarkoitetaan, mistä siinä on kysymys.

Teos käsittelee laajasti kristinuskon asemassa tapahtunutta dramaattista muutosta, jonka seurauksena kristinuskon painopiste on siirtynyt länsimaista etelään ja itään. Teoksessa kysytään, pirstaloituuko kristinusko pieniksi ryhmittymiksi vai säilyykö yhteys kirkkojen sisällä ja välillä. Koska Jumalan valtakunnan ja kirkon välillä vallitsee erottamaton yhteys, kirkon tulevaisuus on tärkeä kysymys.

Kirjoittaja TT, dosentti Risto A. Ahonen on Suomen Lähetysseuran teologisten asiain sihteeri sekä kansainvälisesti tunnettu missiologi.

Tuotenumero: 9789516243538

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.