Autotallimies ja keittiön kuningatar

Maire Soiluva

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 34,90
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaAurinko Kustannus

Julkaistu2018

Sivumäärä200

Koko202 x 159 x 17 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN 9789522306029

Tarinoita puhumattomuudesta

Tässä kirjassa tapaamme muun muassa parit Näyttelysonnin ja Elämäni Donnan, Puikko-Pirkon ja Vasarattoman Veikon, Siiri Säilöjän ja Maurin, Metsien miehen, Kainalokehrääjän ja Urho Uroon. Parin kumpikin puoli saa tilaa kertoa itsestään ja suhteesta toiseen. Ristivalotuksessa tulee esiin suhteet solmut ja kompastuskivet, mutta myös ne onnenkohdat, jotka pitävät parit yhdessä.

Lukija tunnistaa kertomuksista oman suhteensa. Ja toivottavasti ymmärtää, että aina ei tarvitsisi olettaa, vaan voisi myös kysyä ja etenkin kuunnella. Jos mies viihtyy yksinään autotallissa, kyse ei välttämättä ole rakkauden puutteesta. Lukkiutuneista rooleista irti päästäminen voisi myös tehdä hyvää.

Laajaan haastatteluaineistoon perustuva teos haastaa ihmiset pohtimaan omaa suhdettaan ja tulkintojaan siitä. Kaiken sen arkisen arkeologisen aineksen alla, joka on vuosien kuluessa kerääntynyt, on edelleen ne siniset silmät ja viehkeä hymy, johon ensitapaamisella ihastuttiin.

Maire Soiluva on porilainen toimittaja ja kirjailija, jonka kirjojen aiheet kumpuavat ympäröivästä elämästä. Aiheet saattavat vaikuttaa ensi silmäyksellä ruohonjuuritason asioilta, mutta samalla ne analysoivat terävästi nyky-yhteiskuntaa. Aikaisempien kirjojen aiheina on ollut vanheneminen ja parin etsiminen internetistä.

Tuotenumero: 9789522306029

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.