Auta minua antamaan anteeksi

Joyce Meyer

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 25,00
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaKuva ja Sana

Julkaistu2014

Sivumäärä192

Koko153 x 232 x 13 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789515852922

Jos pysyt vihaisena sinua loukannutta henkilöä kohtaan, se on sama kuin nauttisit itse myrkkyä ja toivoisit tuon toisen ihmisen kuolevan siihen. Anteeksiantamattomuus vahingoittaa enemmän meitä itseämme kuin jotakin toista ihmistä.

Anteeksiantamattomuuden takana on vihaa. Viha särkee ihmissuhteita, tuottaa unettomia öitä, nostaa verenpainetta ja tekee sairaaksi. Se tuhoaa ystävyyssuhteita, avioliittoja ja perheitä - mielenrauhasta puhumattakaan. Monet kristityt huomaavat olevansa anteeksiantamattomia. Opetus siitä, että "kunnon kristitty ei koskaan vihastu", ei riitä vapauttamaan noidankehästä.

JOYCE MEYER PALJASTAA TÄSSÄ KIRJASSA VIHAN JUURET, SEN ERILAISET LONKEROT, VIHASSA ELÄMISEN TUHOISAT SEURAUKSETJA LOPUKSI PROSESSIN, JOKA JOHTAA ANTEEKSIANTAMUKSEEN JA ELÄMÄN UUDISTUMISEEN.

Kirja kuljettaa suunnitelmallisesti - ja syvästi hoitavasti - polkua, jonka tienviittoja ovat mm.: Tiedostamattoman vihan paljastaminen * Vihaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen * Vihan rakentava käyttö * Pyhän kohtaamisen voima * Itselleen anteeksi antamisen merkitys * Jumalan osuus anteeksiannossa * Kuinka päästää irti ja tarrata Jumalaan.

Käyttäessäsi tätä kirjaa vapautumisen ohjeena huomaat löytäväsi todellisen rauhan Jumalan avulla.
Joyce Meyer osaa opettaa selkeästi ja käytännöllisesti. Hän ei käytä vierasperäisiä sanoja eikä rakentele vaikeasti ymmärrettävää teologiaa. Hän haluaa rohkaista ja innostaa lukijaansa.
- REIJO TELARANTA, talousneuvos
Kotimaa-yhtiöiden toimitusjohtaja 1990-2005, Kirja-ohjelman toimittaja

Tuotenumero: 9789515852922

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.