ALE 10 %
  • Arvo Survon matkassa Viipurista Volgan mutkaan

Arvo Survon matkassa Viipurista Volgan mutkaan

Heikki Tervonen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 33,80 37,55 €
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaKirjapaja

Julkaistu2007

Sivumäärä367

Koko250 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789516075214

Jumalan trubaduurin Arvo Survon ja karjalaissyntyisen pitkän linjan sanomalehtimiehen Heikki Tervosen yhteistyönä syntyneen kirjan lukija pääsee kurkistamaan inkeriläisten, karjalaisten, vepsäläisten, vatjalaisten ja inkeroisten elämään sekä kuulemaan Volgan ja Uralin etäsukukansojemme terveisiä.
Tervetuloa löytöretkelle sukukansojemme pariin!

Stalinin vainot sysäsivät inkeriläiset ja muut itäiset sukukansamme tuhon partaalle. Inkeriläiset eivät kuitenkaan kadonneet historiaan vaan kohosivat uudelleen. Suomessa syntyi valtava Inkeri-innostus. Heimolaisemme saivat kasvot sekä viisaassa ja rohkeassa Maria Kajavassa että tulisieluisessa Arvo Survossa.

Mitä Inkerin kansalle ja kirkolle sekä muille sukukansoillemme kuuluu tänään? Jumalan trubaduurin Arvo Survon ja karjalaissyntyisen pitkän linjan sanomalehtimiehen Heikki Tervosen yhteistyönä syntyneen kirjan lukija pääsee kurkistamaan inkeriläisten, karjalaisten, vepsäläisten, vatjalaisten ja inkeroisten elämään sekä kuulemaan Volgan ja Uralin etäsukukansojemme terveisiä. Lisäksi vieraillaan kauniiden ja kipeiden muistojen luovutetussa Karjalassa. Läsnä ovat sekä menneisyyden arvet että nykyaika ja tulevaisuus toiveineen.

Lukijalla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla kärpäsenä katossa Arvo Survon tavatessa rakkaita heimolaisiaan ja hänelle läheisiä romaneja. Tämän karismaattisen papin musiikki, osuvat ja huumorilla höystetyt puheet sekä kansanrunoinnostus uppoavat kuulijoihin - yhtä lailla täyteen salilliseen kuin yksinäiseen vanhukseen pienessä mökissä. Legendaarinen Inkerin ikoni on aina koko sydämellään läsnä.

Tuotenumero: 9789516075214

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.