Aamu- ja iltapäivätoiminnan käsikirja

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 10,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaPäivä

Julkaistu2004

Sivumäärä89

Koko210 x 148 x 7 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9524750570

Koulun jälkeen -tuotteet edustavat kristillistä aamu- ja iltapäivätoimintaa, jonka tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatustyötä sekä luoda lapselle turvallinen ja virikkeinen iltapäivä ammattitaitoisen ohjaajan seurassa

Kristilliseen elämänkatsomukseen perustuvassa aamu- ja iltapäivätoiminnassa otetaan huomioon mm. kirkolliset juhlapyhät, raamatunkertomukset ja hengellinen musiikki. Nämä asiat sekä arkinen yhdessäolo vastaavat lapsen perustarpeeseen tulla hyväksytyksi ja rakastetuksi.

KJ-toiminta antaa mahdollisuuden verkostoitua muiden aamu- ja iltapäivätoimintaa kunnassa jo järjestävien tai uutta toimintaa aloittavien kanssa. Yhdessä kunnan kanssa suunniteltu toiminta mahdollistaa myös seurakuntien pääsyn valtion tuen piiriin.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan käsikirja perustuu lakitietoon ja alan ammattilaisten haastatteluihin. Se antaa arvokkaita työkaluja toimintaan; parhaimmillaan se voi olla pieni tietotoimisto, josta löytyy helposti ohjeita eri tilanteisiin. Onnistunut KJ-toiminta voi aktivoida koko seurakunnan elämää.

Tuotenumero: 9524750570

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.